Innkalling til årsmøte 2013 i KRIK Oslo

Tid: Tirsdag 26. februar, 18.00.

Sted: KRIK-kontoret, Ullevål Stadion

Som medlem i KRIK Oslo er du invitert til årsmøte 2013. Årsmøtet er åpent for alle KRIK Oslo-medlemmer, og er du lokallagsleder, styremedlem eller engasjert i KRIK Oslo på andre måter er du spesielt velkommen!

På årsmøtet vil vi, i tillegg til valg av styreleder og styremedlemmer, ta opp hva som har skjedd i KRIK Oslo det siste året. Det skjer stadig nye, spennende ting i byen vår, og det er mange engasjerte KRIKere som gjør en stor innsats for å gjøre Jesus og KRIK kjent i Oslo. Vi håper derfor denne samlingen, i tillegg til styrevalg og årsrapport, vil bli et hyggelig treffsted mellom KRIKere engasjert i ulikt arbeid i Oslo som kan engasjere til videre arbeid og engasjement!

Forslag til saker som skal behandles på årsmøtet kan sendes til styret i KRIK Oslo senest 2 uker før til oslo@krik.no og merk med ”SAK til Årsmøte KRIK Oslo 2013”.

Saksliste og sakspapirer til årsmøtet blir sendt ut til hovedlederne i lokallagene en uke før årsmøtet. Alle som ønsker det kan få papirene tilsendt ved å ta kontakt med oss på oslo@krik.no.

Vi ber også om frimodighet til å melde fra hvis du, eller noen du kjenner, kunne tenke seg å engasjere seg i styrets arbeid og stille til valg.

Årsmøtet foregår på KRIK-kontoret på Ullevål Stadion (inng A, 3 etg.). Det vil bli lett servering.  Ring hvis du ikke finner veien: 92245384.

 

Hjertelig velkommen!

 

Med vennlig hilsen

Styret og distriktsmedarbeiderne i KRIK Oslo

 


Denne internettsiden er laget av og for KRIK Oslo.
Kopiering av materiale fra KRIK Oslo for bruk annet sted, er ikke tillatt uten avtale | © 2018 KRIK Oslo.

Internettsiden er laget av Mats Hauge - Logg inn